keyvisualkeyvisual
Home
Massages en meer...
Verwen jezelf...
Rust in je hoofd
Pro Aging
Junk Food
Semi Junk Food
JOUW Power Food!
Sport en voeding
5***** Franchise
(Tarieven) Massages
Contact

Geen zinnig mens geeft een kind van zes maanden cola te drinken. En ook met onze huisdieren hebben we het beste voor...

Maar waarom geven we onze kinderen als ze ouder worden (en onszelf) magnetronmaaltijden, bespoten groenten, voeding met kleurstoffen, smaak- en zoetstoffen, trans- vetten, chips, patat, enz., enz.?

 

ENERGIE tanken..

 

De meeste mensen zorgen beter voor hun auto dan voor zichzelf. En al helemaal niemand gooit bij het tanken suiker of vet in zijn auto

En toch vinden we het gewoon dat we ons lichaam wél opzadelen met 'brandstof' die slecht voor ons is. Alle junkfood en fastfood zorgt ervoor dat het bloed aanvoelt als 'stroop' door de suikers, de vetten en de verzuring. Hierdoor worden we soms wakker met loden benen en voelen we ons vermoeider dan toen we naar bed gingen

Om ons lichaam gezond en soepel te krijgen is het naast 'normaal' te eten belangrijk om dit volgens de Anti Age's leefstijl te doen (zie pagina: Pro Aging)

Mocht je héél snel van chronische pijnklachten/somberheid/energietekort af willen komen, combineer het gratis Anti Age dieet dan eens met extra 'power-fuel' als Marine Phytoplankton en ervaar het verschil!

 

 

Je bent wat je eet... én drinkt

Drink je verzurende alcohol, koffie, cola, enz. of drink je heerlijke zuur- en vet oplossende Fortune Delight kruidenthee/limonade? Een wereld van verschil!!!

Onze lichaamscellen vernieuwen zich het hele jaar door. Eet je het hele jaar varkensvlees?

 

Join the Club....